В момента, в който забележите, че между плочките в банята започва

...
В момента, в който забележите, че между плочките в банята започва
Коментари Харесай

С този метод за 40 секунди ще изчистите банята от мухъла

В момента, в който забележите, че сред плочките в банята започва да се появява плесен, неотложно би трябвало да намерите метод за премахването му.

Спорите, с които се развъждат тези микроорганизми, са извънредно нездравословни за поемане от цялото семейство и изключително за децата. Затова е целесъобразно да не употребявате мощни и нападателни препарати, които могат да утежнят казуса с дихателните пътища, а да се доверите на някои подръчни средства.
 В началото никой не ми повярва, само че единствено по този начин съумях да се избавя от мухъла у дома В началото никой не ми повярва, само че единствено по този начин съумях да се избавя от мухъла у дома
Колкото и да е сполучлива изолацията на дома ви, мъчно ще намерите метод да се избавите от влагата. Именно поради нея по стените, ъгли...

Разредете сода бикарбонат с малко оцет, тъй че да получите еднородна паста. С помощта на четка нанесете сместа по фугите и всички останали места, на които има плесен. Изтъркайте усърдно и оставете да работи в продължение на 10 - 20 минути.

Накрая изплакнете с вода. Правете тази процедура най-малко един път месечно, с цел да предотвратите появяването на патогенни бактерии и други микроорганизми.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР